gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3


Djelatnost


Exor Systems d.o.o. isporučuje automatizacijska i informatička rješenja za industriju, energetiku, promet i zgradarstvo.

U ovim područjima nudimo cjelokupni inženjering i rješenja "ključ u ruke" koja obuhvaćaju sve faze realizacije: od ideje i projektiranja, preko proizvodnje, programiranja i ispitivanja, do izobrazbe korisnika i puštanja u pogon.


Za projekte isporučene širom svijeta osiguravamo preventivno i interventno održavanje, kao i aktivnu 24/7 podršku.

Osim zaokruženih inženjering-rješenja, nudimo i vlastite proizvode specijalizirane za pojedine vrste postrojenja ili djelatnosti, te niz usluga u području automatizacije i informatike.Automatizacija u industriji


Automatizacija u industriji temeljna je djelatnost tvrtke Exor Systems d.o.o. Posjedujemo čitav niz referenci u isporukama opreme i cjelovitih sustava automatizacije postrojenja, u gotovo svim područjima i granama industrije. Exor Systems d.o.o. vodi i podržava sve faze automatizacijskog projekta, od idejnog rješenja i projektiranja do programiranja, ispitivanja i puštanja u rad.


Exor Systems d.o.o. nudi Vam riješenja:
- Izrade i realizacije projekta automatizacije u raznolikim granama industrije
- Automatizacije proizvodnih i tehnoloških procesa
- Automatizacije sustava nadzora i upravljanja industrijskih postrojenja
- Isporuke i ugradnje vrhunske instrumentacije i opreme za automatizaciju
- Potpore klijentima u vidu obuke kadrova zaduženih za daljnje održavanje i izvođenje poslova


Pored automatizacije, naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju za unaprjeđivanje Vaših  proizvodnih i industrijskih pogona, u smislu unaprjeđivanja i optimizacije poslovnih i proizvodnih procesa.


Opširnije...Inženjering u energetici


Exor Systems d.o.o. nudi usluge i riješenja iz područja Inženjeringa u energetici (proizvodnje, prijenosa i distribucije električne energije).


Naši su inženjeri u ovom području realizirali su niz složenih projekata širom svijeta, sudjelujući u projektiranju, opremanju, izgradnji i obnovi hidro i termoelektrana, te transformatorskih stanica i rasklopnih postrojenja, pretežno na višim naponskim razinama.


U mogućnosti smo ponuditi Vam riješenja
- automatizacije u elektroenergetskim postrojenjima
- zaštite u elektroenergetskim postrojenjima
- komunikacijskog i informatičkog povezivanja elektroenergetskih sustava i objekata
- projektiranja, opremanja i isporuke transformatorskih stanica i rasklopnih postrojenja


Opširnije...IT Usluge


Tvrtka Exor Systems d.o.o. u okviru svojih usluga nudi i usluge iz oblasti Informacijskih tehnologija. Naš IT Team sastoji se od specijaliziranih IT stručnjaka, certificiranih od strane Microsoft-a, HP-a, Cisco-a i ostalih svjetski poznatih tvrtki iz područja Informatičkih tehnologija, a specijaliziran je za područje projektiranja, implementacije i održavanja IT sustava u proizvodnim procesima raznovrsnih industrijskih grana.


Našim korisnicima nudimo i kompletan spektar IT usluga koje značajno unapređuju produktivnost i učinkovitost poslovnog IT sustava od kojih izdvajamo:
- Implementacija poslovnih rješenja za tvrtke
- Projektiranje i izrada mrežne infrastrukture
- Zaštita računalnih sustava
- Podrška korisnicima
- Ugovoreno održavanje IT sustava


Opširnije...Održavanje


Servisno osoblje tvrtke Exor Systems d.o.o. održava raznovrsne automatizacijske uređaje, sustave u industriji, energetici, prometu i zgradarstvu, kao i računalne sustave i mreže, bilo da ih je isporučio i izradio Exor Systems d.o.o. ili neka druga tvrtka. Naš tim za održavanje sastavljen je od iskusnih inženjera i tehničara, te je opremljen za održavanje složenih sustava i postrojenja. Nudimo prediktivno, preventivno i interventno održavanje s 24-satnim dežurstvom.


Opširnije...Za sve dodatne tehničke ili komercijalne upite obratite nam se na kontakt telefone ili elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .© Exor Systems d.o.o.