gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3


Automatizacija u industriji


Automatizacija u industriji temeljna je djelatnost tvrtke Exor Systems d.o.o. Posjedujemo čitav niz referenci u isporukama opreme i cjelovitih sustava automatizacije postrojenja, u gotovo svim područjima i granama industrije. Exor Systems d.o.o. vodi i podržava sve faze automatizacijskog projekta, od idejnog rješenja i projektiranja do programiranja, ispitivanja i puštanja u rad.


Višegodišnje iskustvo naših inženjera iskazuje se kroz automatizaciju raznih industrijskih pogona kao što su:
- Industrija čelika, aluminija i bakra
- Industrija papira
- Tvornice kabela i elektro-opreme
- Rafinerije i postrojenja  za distribuciju plina
- Željezare i čeličane


Exor Systems d.o.o. nudi Vam riješenja:
- Izrade i realizacije projekta automatizacije u raznolikim granama industrije
- Automatizacije proizvodnih i tehnoloških procesa
- Automatizacije sustava nadzora i upravljanja industrijskih postrojenja
- Isporuke i ugradnje vrhunske instrumentacije i opreme za automatizaciju
- Potpore klijentima u vidu obuke kadrova zaduženih za daljnje održavanje i izvođenje poslova


Pored automatizacije, naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju za unaprjeđivanje Vaših  proizvodnih i industrijskih pogona, u smislu unaprjeđivanja i optimizacije poslovnih i proizvodnih procesa. Uz vlastite proizvode i usluge, u okviru inženjering-projekata isporučujemo, programiramo i ugrađujemo i kvalitetnu opremu renomiranih svjetskih proizvođača:  od instrumentacije i pogonske tehnike do industrijskih terminala i računala. Oprema i komponente koje koristi Exor Systems d.o.o. garancija su kvalitete , jer ugrađujemo i isporučujemo samo najbolju opremu globalno priznatih marki i proizvođača. Sustavi upravljanja bazirani su na DCS (Distributed Control system), PLC (Programmable Logic Controller), SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) i općenito PC (Personal Computer) platformama.


Naša misija je inženjering temeljen na znanju, iskustvu i inovativnosti, orijentiran na razvoj i isporuku inovativnih rješenja u automatizaciji.© Exor Systems d.o.o.