gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3

LOGIN ZA PARTNERETKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 


Posao i karijera u Exoru


Kvaliteta svake tvrtke ustvari je samo odraz kvalitete njenih djelatnika. Djelatnici su u konačnici ti, koji koncepciju rada provode u djelo, a motivirani i angažirani djelatnici osnova su dugotrajnog rasta i uspjeha. Budući da kontinuirano težimo napredovanju i rastu, naša tvrtka je u kontinuiranoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koje će svojim znanjem, radom i zalaganjem sudjelovati u tom cilju. Zauzvrat, svojim djelatnicima nudimo sigurno i ugodno radno okruženje, te ih potičemo na osobni i stručni razvoj.


Ako želite raditi u okruženju koje potiče kvalitetu, izvrsnost i razvoj, ako ste visoko motivirani i spremni Exor filozofiju provoditi u djelo, pozivamo Vas da nam se pridružite!


Javite se na naše otvorene natječaje, a ukoliko trenutno nemamo otvorenih natječaja pozivamo Vas da nam pošaljete otvorenu Ponudu za zaposlenje zajedno sa životopisom.


Vašu Ponudu za zaposlenje možete poslati poštom na adresu:

Exor Systems d.o.o.
Kralja Zvonimira 13
8800 Mostar
Bosna i Hercegovina


ili e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


Obvezujemo se da ćemo osobne podatke prikupljene ovom prijavom, upotrebljavati isključivo za namjenu zbog koje su podaci poslani. Sa sakupljenim podacima postupati ćemo odgovorno i u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.© Exor Systems d.o.o.