gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3
MJERNA OPREMA > NIVO > RADARSKI
RADARSKI

Optiflex 1300 C je radarski mjerač nivoa kojim je moguće mjeriti nivo, udaljenost, volumen i masu paste, granulata, praha i tekućina. Ovaj uređaj ima širi dinamički raspon i oštriji impuls od konvencionalnih TDR uređaja, i stoga posjeduje višu točnost i pouzdanost.

Optisound 3030 C je beskontaktni ultrazvučni mjerač razine za tekućine. Njegovo svojstvo beskontaktnog mjerenja čini ga pogodnim i za mjerenje protoka i detekciju nivoa u otvorenim kanalima, a može se upotrijebiti i za mjerenje razine krutih tvari u raznolikim granama industrije.

Uređaj Optisound 3020 C je beskontaktni ultrazvučni mjerač razine za tekućine, a može se upotrijebiti i za mjerenje razine krutih tvari u raznolikim granama industrije.

Uređaj Optisound 3010 C je beskontaktni ultrazvučni mjerač razine za tekućine a njegovo svojstvo beskontaktnog mjerenja čini ga pogodnim i za mjerenje protoka i detekciju nivoa u otvorenim kanalima.

BM 700 je radarski mjerač nivoa za standardne primjene kod spremnika, bunara i referentnih posuda, posjeduje visoku učinkovitost i nisku cijenu.

BM 702 A je beskontaktni radarski (FMCW) mjerač za mjerenje udaljenosti, nivoa te volumno mjerenje tekućina, smjesa i cementnih kaša.

BM 70 A je 4-žičani radarski mjerač nivoa koji omogućuje pouzdano mjerenje pri opasnim uvjetima, u spremnicima sa mješačima ili drugim unutarnjim elementima.

Optiwave 7300 C je beskontaktni radarski (FMCW) mjerač nivoa, pomoću kojega je moguće mjeriti udaljenost, razinu, obujam i masu tekućina, paste i kašastih tvari.

Optiwave 6300 C je beskontaktni radarski (FMCW) mjerač nivoa, pomoću kojega je moguće mjeriti udaljenost, razinu, obujam i masu praha, granulata i drugih krutih tvari.

Optiwave 6300 C je beskontaktni radarski (FMCW) mjerač nivoa, pomoću kojega je moguće mjeriti udaljenost, razinu, obujam i masu praha, granulata i drugih krutih tvari.


Powered by Exor Systems d.o.o. WebShop