gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3
MJERNA OPREMA > PROTOK > EL.MAGNETNA
EL.MAGNETNA

Optiflux 5000 elektromagnetski mjerač protoka je najprecizniji i najrobusniji mjerač protoka koji se danas može naći na tržištu. Vodeći svjetski instituti za testiranje koriste Optiflux 5000 kao svoj glavni mjerač protoka.

Waterflux 3070 je specijalizirani elktromagnetni mjerač protoka bez ulaza i izlaza, koji se zahvaljujući patentiranom dizajnu mjerne cijevi može ugraditi praktički bilo gdje.

Tidalflux 4300 F senzor sa ugrađenim kapacitivnim sustavom i beskontaktnim mjerenjem razine pruža izvrstan je izbor za mjerenje protoka u djelomično zapunjenoj cijevi.

Optiflux 6000 elektromagnetski mjerač protoka je najbolje rješenje za primjenu u sanitarno i higijenski sterilnim okruženjima.

Optiflux 1000 elektromagnetski mjerač protoka je ekonomično rješenje za širok raspon primjene.

Optiflux 2000 elektromagnetski mjerač protoka je optimalno rješenje za industiju vode i otpadnih voda. Njegova dugoročna pouzdanost i trajnost čine ga više nego pogodnim za korištenje u vodnom tržištu.

Optiflux 4000 elektomagnetni mjerač protoka je dokazan izbor kada su u pitanju mjerači protoka. Ovaj svestrani mjerač protoka je pogodan za skoro sve primjene u svim industrijama.


Powered by Exor Systems d.o.o. WebShop