gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3


Zastupstva


Naš kvalitetan rad, stručno osoblje, uspješno dovršene projekte kao i niz referenci prepoznao je i KROHNE, vodeća svjetska tvrtka iz područja proizvodnje mjerne opreme i instrumentacije, te smo danas upravo mi generalni zastupnici tvrtke KROHNE Messtechnik GmbH za područje Bosne i Hercegovine. Kao generalni zastupnik, u mogućnosti smo u najkraćem roku izvršiti nabavku, isporuku i ugradnju KROHNE-ovih proizvoda i komponenti za sve vrste procesnih mjerenja. Pored certificiranje ugradnje, našim klijentima nudimo mogućnost obuke, kao i tehničku podršku.  Također, kao generalni zastupnik pratimo razvoj i unaprjeđivanje KROHNE-ovih proizvoda i rješenja, te smo uvijek u mogućnosti ponuditi Vam najnovije uređaje i instrumentaciju za procesna mjerenja.


Opširnije...


Kao partner tvrtke Danfoss za Bosnu i Hercegovinu, Exor Systems d.o.o. obavlja isporuku i ugradnju Danfoss-ovih proizvoda i komponenti kao što su frekvencijskih pretvarači i upuštači, a pored ugradnje i obuke pružamo i tehničku podršku. Naše poslovanje i suradnju sa Danfoss-om baziramo na područjima Industrije, HVAC (grijanje, ventilacija i klimatizacija), te pitkih i otpadnih voda.


Opširnije...


Tvrtka OMIKO d.o.o. iz Hrvatske uspješno posluje od svog osnutka 1991. g. specijalizirajući se za plasman sofisticirane mjerne procesne opreme u industriji. Tvrtka OMIKO d.o.o. tijekom dugogodišnje suradnje s renomiranim svjetskim tvrtkama, sklopila je ugovore o zastupanju i distribuciji sa tvrtkama:

- Asco/Numatics

- Pulsar
- Sierra
- Moisttech
- Greyline
- Zumbach
- Williamson
- APM 3D
- Micronics
- Klay

Exor Systems d.o.o. u suradnji sa parnerskom tvrtkom Omiko d.o.o. nudi Vam kompletnu ponudu mjerne instrumentacije i prateće opreme nevedenih proizvođača.© Exor Systems d.o.o.