gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3


Krohne zastupstvo


KROHNE jedna od vodećih svjetskih kompanija u oblasti procesne mjerne instrumentacije.


Kompanija je osnovana 1921 godine. Trenutno KRONHE posjeduje 15 proizvodnih pogona u 10 zemalja širom svijeta, prodajnu mrežu od 43 KROHNE ispostave i 55 predstavništava. Trenutno upošljava 2.658 uposlenika sa godišnjim profitom od 331 milion EUR-a. KROHNE je oduvijek zastupao inovativnost, specijaliziranost i internacionalnost. Na tržište je prvi izbacio VA metre, elektromagnetne mjerače protoka za industrijsku upotrebu, ultrazvučne mjerače protoka, Coriolis mjerač sa ravnom cijevi, elektromagnetni mjerač za djelomično zapunjene cjevovode i  još mnogo toga.


Tvrtka Exor Systems d.o.o. je generalni zastupnik firme KROHNE Messtechnik GmbH za Bosnu i Hercegovinu. Obavlja isporuku i ugradnju KROHNE-ovih proizvoda i komponenti, a pored ugradnje i obuke pružamo i tehničku podršku. Ovisno o potrebama u industriji, KROHNE kontinuirano razvija i unaprijeđuje svoje proizvode, a mi kao generalni zastupnik pratimo taj razvoj.


Naše poslovanje i suradnju sa KROHNE-om baziramo na odabiru instrumentacije za procesna mjerenja kao i gotovih riješenja u područjima:

- Elektromagnetnih mjerila protoka
- Mjerila sa promjenjivim protočnim profilom
- Mjerila masenog protoka
- Ultrazvučnih mjerila protoka
- Vrtložnih mjerila protoka
- Indikatora i signalizatora protoka
- Mjerila nivoa
- Senzori tlaka
- Senzora temperature
- Mjerila voda i otpadnih voda
- Gotovih riješenja za industrije nafte i plina


Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete se nam obratiti preko navedenih kontakt telefona ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


Unaprijedimo zajedno Vaše poslovanje!

Krohne

© Exor Systems d.o.o