gototopgototop
advert 1
advert 2
advert 3


Pulsar zastupstvo


PULSAR PM jedna od vodećih svjetskih kompanija u oblasti bez-kontaktne  instrumentacije za  mjernje nivoa .


Kompanija je osnovana 1997 godine. U relativno kratkom vremenu postao jedan od najistaknutijih proizvođača bez-kontaktne opreme za mjerenje nivoa na svijetu. PULSAR proizvodi i ugrađuje opremu za mjerenje nivoa, mjerenje protoka u otvorenim kanalima i kontrolu crpnih postrojenja. Paleta proizvoda je dizajnirana za pružanje cijeli niz alternativa, od jedne točke mjerenja  pa sve do složenih multi-point aplikacija sa digitalnim komunikacijama.


Tvrtka Exor Systems d.o.o. je generalni zastupnik firme PULSAR PM za Bosnu i Hercegovinu. Obavlja isporuku i ugradnju PULSAR-ovih proizvoda i komponenti, a pored ugradnje i obuke pružamo i tehničku podršku. Ovisno o potrebama u industriji, PULSAR kontinuirano razvija i unaprijeđuje svoje proizvode, a mi kao generalni zastupnik pratimo taj razvoj.


Naše poslovanje i suradnju sa PULSAR-om baziramo na odabiru instrumentacije za procesna mjerenja kao i gotovih riješenja u područjima:
- Ultrazvučna mjerenja nivoa
- Ultrazvučnih clamp on mjerila protoka
- Mjerenje razine mulja (interface)
- Indikatora i signalizatora protoka
- Mjerila nivoa bez predajnika
- Senzori tlaka
- Senzori brzinre protoka


Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete se nam obratiti preko navedenih kontakt telefona ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


Unaprijedimo zajedno Vaše poslovanje!
Krohne

© Exor Systems d.o.o